Om Siden

"Ingen ønskeseddel - ingen gaver!"

Min-Ønskeseddel.dk er en gratis service, som kan anvendes af alle med adgang til internettet. Du er ikke begænset af at gaverne skal komme fra et specielt katalog eller en butik da Min-ønskeseddel.dk ikke er en forretning.
Prøv "Ønskeseddel demo" i menuen.

Forslag:
Har du forslag til nye funktioner eller feedback, så kontakt os på nedenstående adresse.

Link til Min-Ønskeseddel.dk:
Du får en række logo'er, som du kan bruge hvis du selv har en hjemmeside. Så kan du nemt linke til min-ønskeseddel og faktisk direkte til din ønskeseddel. Det er bare at kopiere og sætte ind.

Tip en ven:
Vi kender alle en der aldrig får skrevet ønskeseddel. Hjælp lidt ved at bruge "Anbefal til andre" i menuen.

Personlige oplysninger:
Behandles som personlige. Data bliver ikke delt med andre og ikke videresolgt. Vi støtter holdningen "nej tak til spammail" og udsender kun email, som er del af en service som aktivt er valgt.

"Ansvarsfraskrivelse - det med småt"

Min-ønskeseddel.dk kan på ingen måde gøres erstatningsansvarlig for de informationer som findes på siden - uanset om disse informationer mod forventning skulle være ukorrekte. Min-ønskeseddel.dk kan derfor ikke pålægges ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget på grundlag af de informationer som findes. Indholdet på Min-ønskeseddel.dk er hovedsageligt leveret af brugerne. Min-ønskeseddel.dk ikke gøres ansvarlige for indholdet leveretaf brugerne. Min-ønskeseddel.dk påtager sig endvidere intet ansvar for indholdet på andre internetsider, som det er muligt at viderelinke sig til.
Min-ønskeseddel.dk kan endvidere ikke pådrages erstatningsansvar for skader på hardware eller software, som opstår som følge af brug af siden.

Min-ønskeseddel.dk kan til enhver tid nedlægge denne service.
2008 - Min-Ønskeseddel.dk.

Vi opdaterer løbende listen med gaveideer. Der er kommet mange nye til. Se eksempelvis her:


Julegaven
Barnedåb
Bryllup
Den billige gave
Den hurtige eller glemte gave
Valentins dag og gave
Gaven til hende der har alt
Gaven til ham der har alt
Housewarming

Se flere gaveideer her

NYT! Du kan også besøge vores Gaveforum

 

Joomla templates by a4joomla