Den billige gave

Nu kommer det jo meget an på hvem gaven er til, men vi har samlet forslag, som enten er gratis gaver eller billige gaver. Det er jo ikke gavens pris der tæller, men tanken. Faktisk er der mange af nedenstående, der kan bringe mere lykke end blot at købe en æske chokolade eller lignende. Der skal jo lægges noget personligt i gaverne istedet for blot at købe en lidt intetsigende gave.

  • Bag småkager eller andre slags hjemmelavede lækkerier som syltetøj eller julekonfekt og pak det indbydende ind.
  • Fotoalbum. Find jeres fælles billeder frem og lav et lille fotoalbum.
  • Billede i ramme, kan gøres for få penge.
  • Gavekort på oplevelse du planlægger. Det koster dig ikke noget lige nu, men du skal måske af med lidt penge senere, når gaven skal indløses.
  • Gavekort der kan indløses med en tjeneste (rengøring, havearbejde, flyttehjælp osv.)
  • Gå i en af de billige butikker (Søstrene Grene eller Tiger) og saml en kurv eller æske med et tema. Temaet kunne være noget med mad, et badesæt, et rejsesæt eller lignende.
  • Sammensæt en personlig cd ved at købe musiknumrene enkeltvis hos eksempelvis TDC på nettet. Et enkelt nummer koster ikke ret meget og på den måde kan du lave den perfekte cd.

Et andet råd til lidt billigere gaver er at være forberedt og måske ude i god tid. Det kan være du kan benytte dig af udsalg og tilbud. Omkring juletid kan det være lige omvendt - jo tættere vi kommer på jul, jo flere nedsatte ting kan man finde. Kigger du dig lidt for, så er der også penge at spare ved at købe på nettet.

Se eller skriv også i gaveforum om billige gaver.

 

Vi opdaterer løbende listen med gaveideer. Der er kommet mange nye til. Se eksempelvis her:


Julegaven
Barnedåb
Bryllup
Den billige gave
Den hurtige eller glemte gave
Valentins dag og gave
Gaven til hende der har alt
Gaven til ham der har alt
Housewarming

Se flere gaveideer her

NYT! Du kan også besøge vores Gaveforum

 

Joomla templates by a4joomla